Remon Klik onze nieuwe filmleraar van het jaar!

Leestijd ca. 1 minuut

Maaike

Filmhub Noord-Holland

Remon Klik biologiedocent bij Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) in Amsterdam is de filmleraar van het jaar 2023 regio Noord-Holland

Maak kennis met Remon

Remon Klik is als biologiedocent 22 jaar geleden begonnen bij Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) in Amsterdam. In zijn biologieles gebruikt hij film om concepten begrijpelijk te maken, maar daarbuiten hij heeft ook nog een 3-jarig filmcurriculum opgezet. Alsof dat nog niet genoeg is, begeleidt hij ook leerlingen die een documentaire of animatie als profielwerkstuk maken. Hij heeft het enthousiasme en de kennis om het filmvak over te brengen op de leerlingen en geeft ze een technisch kader om creatief een verhaal te vertellen. Filmeducatie vindt Remon belangrijk, omdat je door film kennis kan delen en verbroedering kan optreden. Zo ontstaat een betere wereld.

Wil jij dat Remon filmleraar van het jaar wordt? Stem dan op hem.

Stem hier:

Remon Klik x Documentaire als profielwerkstuk

Remon is nauw betrokken bij documaken.nl. Tijdens het online filmuurtje (donderdag 9 november) dat wij samen met Filmhub Midden organiseren vertellen Jasper Vreken en Remon je alles over hoe jij als leraar jouw leerlingen zo goed mogelijk kunt helpen bij het maken van een documentaire voor hun profielwerkstuk én hoe leuk en simpel dat eigenlijk is!

Kijk hier voor meer informatie over het filmuurtje

Nieuwsgierig naar de andere filmleraren?

Remon is een van de genomineerde landelijke filmleraren van het jaar. Wil je kennismaken met de andere filmleraren van het land?

Kijk hier voor de andere genomineerden

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op