Filmuurtje met Jasper Vreken | Documentaire als profielwerkstuk (vo leraren) | Online

Meld je aan!
In onze filmuurtjes krijg jij van andere leraren allerlei praktische tips waarmee jij direct in jouw les aan de slag kunt.
Datum
Locatie Online
Categorie
Workshop
Bestemd voor
Leraren

In onze Filmuurtjes krijg jij in één uurtje allerlei praktische tips waarmee jij direct in jouw les aan de slag kunt. In dit filmuurtje vertelt Jasper je alles over hoe jij jouw leerlingen kunt helpen bij het maken van een documentaire als profielwerkstuk.

Jasper Vreken is leraar én betrokken bij Documaken.nl, een platform waarop het maken van documentaire voor het profielwerkstuk gestimuleerd wordt. Op de website krijgen leerlingen een compleet stappenplan voor het maken van een documentaire, én krijgen leraren tools om hun leerlingen daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Tijdens dit filmuurtje vertelt Jasper je alles over hoe jij als leraar jouw leerlingen zo goed mogelijk kunt helpen bij het maken van een documentaire voor hun profielwerkstuk én hoe leuk en simpel dat eigenlijk is!

De bijeenkomst is online en gratis bij te wonen

Meld je hier aan!

Over Documaken.nl

Documaken.nl is opgericht door leraren van Porteum, het 4e Gymnasium, Hervormd Lyceum Zuid, het MLA en Bekijk ‘T. Documaken.nl stimuleert het maken van documentaires voor het profielwerkstuk en ondersteunt zowel leerlingen bij het maken als docenten bij het begeleiden daarvan.

Ga naar Documaken.nl

Voorbeelden zien van documentaires als profielwerkstuk?

Deel evenement op
Volg ons op