Eerste hulp bij filmeducatie voor leraren in het basisonderwijs

Filmeducatie is het bewust kijken, onderzoeken en maken van beeld. Maar hoe begin je daarmee? We helpen je graag op weg.

Neem contact met ons op

Films (én kant-en-klaar lesmateriaal!)

Ben je op zoek naar films om in de klas te vertonen? Wij hebben een gigantische database vol met films inclusief gratis, kant-en-klaar lesmateriaal.

Ga naar de database!

Ontvang filmtips in je inbox

Zie je door de filmische bomen het bos niet meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang relevante en toepasbare filmtips in je inbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg een van onze trainingen

In onze workshops, trainingen en bijeenkomsten krijg je handvatten en tools om aan de slag te gaan met filmeducatie én maak je kennis met collega's uit de regio.

Bekijk hier onze agenda

Krijg advies of een teamtraining bij jou op school

Ben jij op zoek naar die ene perfecte film, filmles of workshop? Of wil je een training, samen met je collega's? Dat kan geregeld worden!

Neem contact met ons op

Werk samen met aanbieders in de buurt

Wil je iets actiefs doen met je leerlingen? Een workshop of les bij jou in de klas? Ook bij jou in de buurt zitten filmeducatieve aanbieders die het perfecte aanbod hebben voor jou!

Bekijk onze kaart voor aanbieders bij jou in de buurt.

Een andere vraag?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je een andere vraag hebt. Lukas van der Starre staat voor je klaar om je op weg te helpen.

Neem contact op met Lukas
Volg ons op