Cultuurbemiddelaars

Wat kan Filmhub Midden voor jou betekenen? Wij zijn je wegwijzer, geven advies, delen kennis en vergroten je netwerk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onderzoek in de regio

We doen veel onderzoek onder leraren, cultuurbemiddelaars en cultuuraanbieders in de regio. Zo proberen we de behoeftes van iedereen goed in kaart te brengen om zo (hopelijk) vraag en aanbod nog beter bij elkaar te kunnen brengen. De onderzoeksresultaten delen we natuurlijk met je!

Bekijk hier onze onderzoeken

Kennissessies & Netwerkbijeenkomsten

We organiseren regelmatig kennissessies en netwerkbijeenkomsten waar jij kennis kan maken met filmeducatie én met culturele partijen in regio Midden die je misschien nog niet kent!

Bekijk onze volledige agenda

Hand-Out: Leer Film Spreken

Ben je op zoek naar een naslagwerk van alle achtergrondinformatie over filmeducatie? We maakten een beknopte hand-out waarin jij in vogelvlucht alles nog eens naleest. Ideaal als gespreksonderlegger tijdens een gesprek met een school!

Meer informatie & bestellen

Trainingen voor leraren

In samenwerking met cultuurbemiddelaars in de regio organiseren we met veel plezier allerlei trainingen voor leraren. Groot of klein, voor beginners of juist voor gevorderden. Wil je ook dat jouw scholen meer te weten komen over filmeducatie? Dan organiseren we ook graag een training samen met jou!

Neem contact met ons op

Overzichtskaart Utrecht & Flevoland

Benieuwd naar welke filmeducatieve aanbieders er bij jou in de buurt zitten? Wij hebben een overzichtelijke kaart gemaakt, waarop je precies kan zien welke aanbieders er in jouw buurt actief zijn.

Neem een kijkje!

Vraagbaak & Advies op Maat

Bij Filmhub Midden zijn we graag jouw vraagbaak. Ben je op zoek naar filmeducatieve aanbieders om in jouw aanbod op te nemen? Bezig met een leerlijn film? Of stelt een leraar jou een vraag over film waar je nét het antwoord niet op weet?

Neem contact met ons op!
Volg ons op