Filmeducatieve aanbieders

Wat kan Filmhub Midden voor jou betekenen?

Neem contact op met Merel!

Netwerkevenementen & deskundigheidsbevordering

We organiseren regelmatig bijeenkomsten en netwerkevenementen waar jij uitgebreid de kans krijgt kennis uit te wisselen met andere culturele aanbieders die zich bezighouden met filmeducatie.

Bekijk hier onze agenda

Filmdocentenpoule

Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom zijn wij een filmdocentenpoule gestart, vol professionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Ben jij een filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten, contacten opdoen en/of trainingen volgen?

Meer informatie

Onderzoek in de regio

We doen veel onderzoek onder leraren, cultuurbemiddelaars en cultuuraanbieders in de regio. Zo proberen we de behoeftes van iedereen goed in kaart te brengen om zo (hopelijk) vraag en aanbod nog beter bij elkaar te kunnen brengen. De onderzoeksresultaten delen we natuurlijk met je!

Bekijk hier onze meest recente onderzoeksresultaten

Filmvertonersdossier

In deze handleiding vind je de spelregels om te starten met filmeducatie in jouw filmtheater. Met wie heb je te maken, hoe ontwikkel je een goede relatie met het onderwijs, hoe regel je de financiƫn, welk aanbod is beschikbaar, waar moet je aan denken, hoe zorg je dat je een goede inleiding geeft?

Bekijk hier het filmvertonersdossier

Advies op maat

Heb je een specifieke vraag? Ben je bezig met een filmeducatief programma, maar kom je er niet uit? Mail ons, we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op.
Volg ons op