Filmeducatieve aanbieders

Wat kan Filmhub Midden voor jou betekenen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Netwerkevenementen & deskundigheidsbevordering

We organiseren regelmatig bijeenkomsten en netwerkevenementen waar jij uitgebreid de kans krijgt kennis uit te wisselen met andere culturele aanbieders die zich bezighouden met filmeducatie. Ook bieden we trainingen op specifieke gebieden om jouw kennis te vergroten. Soms over een specialistisch gebied, soms juist over filmeducatie in het algemeen.

Bekijk hier onze agenda

Filmdocentenpoule

Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom zoeken de Filmhubs naar professionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Ben jij een filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten, contacten opdoen en/of trainingen volgen? Sluit je dan aan bij jouw regionale Filmhub!

Meer informatie

Advies op maat

Heb je een specifieke vraag? Ben je bezig met een filmeducatief programma, maar kom je er niet uit? Mail ons, we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op.

Onderzoek in de regio

We doen veel onderzoek onder leraren, cultuurbemiddelaars en cultuuraanbieders in de regio. Zo proberen we de behoeftes van iedereen goed in kaart te brengen om zo (hopelijk) vraag en aanbod nog beter bij elkaar te kunnen brengen. De onderzoeksresultaten delen we natuurlijk met je!

Bekijk hier onze meest recente onderzoeksresultaten

Maak je programma's zichtbaar

We helpen je graag met jouw aanbod beter zichtbaar maken. Heb jij een heel tof project dat je uitgelicht wilt op social media, in onze nieuwsbrief of op een andere manier? We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op
Volg ons op