Aan de slag

Bij jou in de buurt

Een filmprofessional bij jou op school laten komen? Of juist met je klas op pad? Op de interactieve kaart laten we zien wat er gebeurt op het gebied van filmeducatie in Flevoland en Utrecht. We bieden een overzicht van alle aanbieders: filmtheaters, filmfestivals, filmdocenten, cultuurcentra, steuninstellingen en meer. Ben je een aanbieder op het gebied van film- en beeldeducatie en sta je niet in dit overzicht? Laat het ons weten: info@filmhubmidden.nl

Aanbieders bij jou in de buurt

Kijk en Vertel: een filmgesprek

Een tool die jou helpt met het voeren van een goed gesprek over elke film. Niet alleen krijg je meer grip op het gesprek over wat jullie samen hebben bekeken, ook werk je ongemerkt aan het beter verwoorden van deze waarnemingen.

Lees alles over onze gesprekstool en bestel 'm gratis

Film Wijze Waaier: laagdrempelige filmopdrachten

In onze toffe en inspirerende Film Wijze Waaiers voor het basis- en voortgezet onderwijs vind je kant-en-klare filmopdrachten die je zo met je klas kunt uitvoeren. Met materialen die je zelf in de klas hebt ga jij zo razendsnel aan de slag met filmeducatie. Onderaan de pagina vind je een voorproefje van een opdracht uit de Film Wijze Waaier.

Lees alles over onze waaier en bestel 'm gratis

Klik hieronder op de sector waarin jij aan de slag wilt met filmeducatie.

Heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op
Volg ons op