Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom zijn wij een filmdocentenpoule gestart, vol professionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Ben jij een filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten, contacten opdoen en/of trainingen volgen?

Stuur een mailtje naar Jurjen

" There was an idea to bring together a group of remarkable people, to see if we could become something more."

Avengers: Infinity War (2018)

Filmhub Midden (Provincie Utrecht en Flevoland) verzamelt filmdocenten, cultuureducatoren en filmmakers die willen bijdragen aan onze missie om filmeducatie structureel te integreren in het onderwijs. Filmhub Midden heeft een “filmdocentenpoule”, vol met professionals met ambities op het gebied van filmedcuatie.

Wie zijn er welkom in de poule?

  1. filmdocenten, cultuureducatoren en filmmakers (alle filmberoepen zijn welkom: scenario, regie, camera, art- direction, acteurs) met ambitie in het po, vo en/of so;

  2. Werkzaam in provincie Utrecht of Flevoland;

Wat heb je eraan?

  1. Zichtbaarheid van jouw activiteiten voor het onderwijs, aanbieders en festivals;

  2. Up to date kennis van de ontwikkelingen op het gebied van filmeducatie;

  3. Een netwerk vol sparringpartners en mogelijkheden om kennis uit te wisselen.

Join the club! Ben je ook filmdocent en wil je meer weten? Mail Jurjen via jurjen@filmhubmidden.nl

Stuur een mailtje naar Jurjen!

Wie zijn wij?

Filmhub Midden biedt eerste hulp bij filmeducatie! Wij maken ons sterk om film een structurele plek te geven in het funderend (primair, voortgezet en speciaal) onderwijs in de Provincie Utrecht en Flevoland. Filmhub Midden zet in op een regionaal netwerk voor filmeducatie waarin intensief wordt samengewerkt met cultuureducatieve bemiddelaars, aanbieders, het onderwijs én het landelijke netwerk. Samen leiden we nieuwe generaties op tot kritische kijkers en makers, oftewel beeldbewuste burgers.

Lees meer over Filmhub Midden
Volg ons op