Eerste hulp bij filmeducatie voor leraren in het voortgezet onderwijs

Filmeducatie is het bewust kijken, onderzoeken en maken van beeld. Maar hoe begin je daarmee? Jurjen helpt je graag op weg via jurjen@filmhubmidden.nl

Neem contact op met Jurjen

Bekijk films (én kant-en-klaar lesmateriaal!) voor in de klas

Ben je op zoek naar films om in de klas te vertonen? Wij hebben een gigantische database vol met films inclusief gratis, kant-en-klaar lesmateriaal.

Ga naar de database

Ontvang filmtips in je inbox

Zie je door de filmische bomen het bos niet meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang relevante en toepasbare filmtips in je inbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Persoonlijk advies

Ben jij op zoek naar die ene perfecte film, filmles of workshop? Jurjen denkt graag met je mee! Mail hem via jurjen@filmhubmidden.nl.

Neem contact op met Jurjen

Volg een teamtraining

We geven teamtrainingen op maat voor jou en je collega's, binnen jouw vakgebied of zelfs vakovestijgend. Mail jurjen@filmhubmidden.nl voor meer informatie.

Neem contact op met Jurjen

Werk samen met aanbieders in de buurt

Wil je iets actiefs doen met je leerlingen? Naar een filmfestival in de buurt? Of een workshop de klas inhalen? Ook bij jou in de buurt zitten filmeducatieve aanbieders die het perfecte aanbod hebben voor jou!

Bekijk onze kaart voor aanbieders bij jou in de buurt.

Een andere vraag?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je een andere vraag hebt. Jurjen Dijkstra weet alles van filmeducatie in het voortgezet onderwijs en helpt je graag op weg!

Neem contact op met Jurjen
Volg ons op