Eerste hulp bij filmeducatie voor leraren in het voortgezet onderwijs

Filmeducatie is het bewust kijken, onderzoeken en maken van beeld. Maar hoe begin je daarmee? Jurjen helpt je graag op weg!

Neem contact op met Jurjen

Bekijk films (én kant-en-klaar lesmateriaal!) voor in de klas

Ben je op zoek naar films om in de klas te vertonen? Wij hebben een gigantische database vol met films inclusief gratis, kant-en-klaar lesmateriaal.

Ga naar de database

Ontvang filmtips in je inbox

Zie je door de filmische bomen het bos niet meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang relevante en toepasbare filmtips in je inbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg een van onze trainingen

Zowel voor leraren die nét beginnen met filmeducatie als voor leraren die al vaker film inzetten in de klas. Ook hebben we netwerkevenementen en inspiratiebijeenkomsten, waar je kennis kunt maken met collega's uit de rest van de provincie!

Bekijk hier onze agenda

Vraag ons om advies of een teamtraining op school

Ben jij op zoek naar die ene perfecte film, filmles of workshop? Of wil je een training, samen met je collega's? Dat kan geregeld worden! Mail ons met je vraag en we helpen je zo snel als we kunnen.

Neem contact met ons op!

Werk samen met aanbieders in de buurt

Wil je iets actiefs doen met je leerlingen? Naar een filmfestival in de buurt? Of een workshop de klas inhalen? Ook bij jou in de buurt zitten filmeducatieve aanbieders die het perfecte aanbod hebben voor jou!

Bekijk onze kaart voor aanbieders bij jou in de buurt.

Een andere vraag?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je een andere vraag hebt. Jurjen Dijkstra weet alles van filmeducatie in het voortgezet onderwijs en helpt je graag op weg!

Neem contact op met Jurjen
Volg ons op