Knooppunt voor filmeducatie in Zuid-Holland

Filmhub Zuid-Holland adviseert, ondersteunt en inspireert organisaties op het gebied van filmeducatie.

Lees meer

Leer leerlingen over de kracht en pracht van film!

Swipend en scrollend omringen kinderen en jongeren zich de hele dag met film. Ze beleven, maar missen vaak de juiste woorden om de beelden goed te duiden en hier betekenis aan te geven. Daarom is het belangrijk dat ze kritische kijkers en makers worden. Filmhub Zuid-Holland, expertisecentrum voor filmeducatie, leert leerlingen over de kracht van bewegend beeld en de duizenden zichtbare en onzichtbare keuzes die achter elk beeldverhaal zitten. We zijn verbinder, wegwijzer en aanjager voor het onderwijs én het culturele veld. Leer film spreken!

Ga gelijk aan de slag

Filmhub Zuid-Holland zoekt een marketing en communicatie talent

Wil jij blikken verruimen met filmeducatie? We zijn per direct op zoek naar een Medewerker Marketing, Communicatie & Events (32 uur p.w.) In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nader uitwerken en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie.

Meer info

Wil je weten wat Filmhub Zuid-Holland doet? Bekijk hieronder de film!

Ben je op zoek naar filmeducatie in je regio?

Op onze kaart laten we zien wat er gebeurt op het gebied van filmeducatie in Zuid-Holland. We bieden een overzicht van alle aanbieders: filmtheaters, filmfestivals, cultuurcentra, steuninstellingen en meer.

Bekijk de kaart

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Phone home

Volg ons op