Lukas Evers, docent kunst

Lukas is docent Kunst op het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn. Zijn filmlessen zijn ontzettend goed uitgewerkt en rijk aan informatie. Hij werd gekozen als Filmleraar van het Jaar regio Oost en dingt nu mee naar de landelijke titel. Vind jij dat Lukas Filmleraar van het Jaar 2022 moet worden?

Meer over Lukas

Lukas gaat gronding te werk in zijn opzet en biedt de leerlingen veel mogelijkheid om creatief te zijn. Zijn lessen filmeducatie zijn goed en knap van de grond af aan opgebouwd. Het aanbod is divers, maar het allerbelangrijkste is misschien nog wel: hij doet het met veel plezier en enthousiasme. Een bijzonder onderdeel vond de jury ook hoe hij scheikunde en filmeducatie samen laat gaan binnen het onderdeel chemische cinematografie.

Over de verkiezing

Dé Filmleraar van het Jaar 2022 wordt op woensdag 16 november bekendgemaakt, tijdens het filmeducatieprogramma op het International Documentary Filmfestival Amsterdam, onderdeel van de IDFA Docentendag. Een (gratis) kaartje voor dit feestelijke event in Eye Filmmuseum bemachtig je via deze link. Stemmen kon tot en met 6 november. Benieuwd naar de vakjury? Klik hier!

Wie wordt Filmleraar van het Jaar 2022?

Volg ons op