Irena van Nynatten-Janikowska

" Door het maken van film leveren studenten een positieve bijdrage aan hun omgeving en vergroten ze hun maatschappelijke impact. "

Irena van Nynatten-Janikowska

Real Life Film: economische impact in beeld

WORKSHOP 11.30 - 12.45 UUR. Irena en Patrick laten zien hoe studenten aan de HvA zelf films maken over onderwerpen als creatief ondernemerschap, toekomst en cultuur van een wijk. De gemaakte films visualiseren de veranderingen in een stad en de impact op mensen die er leven. Grote economische vraagstukken worden concreet en komen zo dichtbij.

Waarom geven jullie deze workshop?

Wij vinden het belangrijk dat jonge professionals maatschappelijk betrokken en nieuwsgierig zijn. Wij laten zien hoe de studenten door een speelse manier diverse academische competenties kunnen ontwikkelen. Door het maken van film leveren studenten tevens positieve bijdrage aan hun omgeving en vergroten hun maatschappelijke impact.  

Wat kunnen deelnemers verwachten? Wat nemen ze praktisch mee naar huis?

Wij geven handvatten hoe je een cursus van 10 weken kunt ontwikkelen, welke stappen dien je te volgen en welke expertise nodig is voor het bereiken van optimale resultaat. Wij zullen ook valkuilen en adviezen delen betreffende het proces en het product. 

Er zal ook ruimte zijn voor interactie met de studenten die de cursus hebben gevolgd.

Bekijk het volledige programma met alle sprekers en reserveer snel je kaartje voor dit seminar.

Bekijk alle sprekers

Volg ons op