Netwerkborrel voor filmdocenten | Den Haag

Meld je aan
Ontmoet vakgenoten én Filmhub Zuid-Holland en vertel ons wat wij voor jou als professional zoal kunnen betekenen.
Datum
Locatie Filmhuis Den Haag
Spui 191
2511 BN, Den Haag
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Filmdocenten ZZP'ers

Wij zijn trots op ons grote netwerk van filmdocenten, scholen en cultuurbemiddelaars en de rol die wij kunnen spelen bij het koppelen van deze partijen. Toch zouden wij vraag en aanbod van en naar filmdocenten nog gerichter willen laten aansluiten. Filmhub Zuid-Holland organiseert daarom een netwerkborrel voor filmdocenten, om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen. Zo kunnen wij een beter beeld krijgen van de ervaringen, expertises en behoeften van de filmdocenten in ons netwerk én ons aanbod rondom ontwikkeling daar komend jaar specifieker op afstemmen.

Deze netwerkborrel, inclusief hapjes en drankjes, vindt plaats op dinsdag 7 november van 18.00u tot 20.00u in Filmhuis Den Haag. Alle filmdocenten uit de poule van Filmhub Zuid-Holland zijn van harte welkom, net als filmdocenten uit de poules van Filmhuis Den Haag, IFFR en Movies that Matter. Zo kunnen we met een breed netwerk van ervaren filmdocenten uit heel Zuid-Holland zo goed mogelijk de gezamenlijke behoeften inventariseren.

Naast het feit dat het erg leuk en inspirerend is om met elkaar in gesprek te gaan, willen wij jou als filmdocent ook beter leren kennen vanwege een aantal concrete redenen, namelijk:

  • Behoeften inventariseren op het gebied van workshops en scholing.

  • Expertises en interesses in kaart brengen zodat wij filmdocenten gerichter kunnen koppelen bij aanvragen die we binnenkrijgen.

  • Feedback ontvangen over de werking van de filmdocentenpoule.

  • Ideeën voorleggen over toekomstige workshops die we in samenwerking met partners willen aanbieden.

We horen graag van jullie over deze onderwerpen en meer. Inschrijven voor deze borrel doe je eenvoudig via het aanmeldformulier.

Workshop ISK

Let op: deze netwerkborrel wordt gehouden aansluitend op de Workshop voor filmdocenten: lesgeven aan ISK. Deze workshop wordt eerder diezelfde middag gegeven in Filmhuis Den Haag van 16.00u tot 18.00u, onder begeleiding van Common Frames. De borrel en de workshop zijn echter twee aparte bijeenkomsten en kunnen dus ook los van elkaar worden bezocht. Wil je meer informatie over de workshop? Bezoek dan onze pagina over de ISK-workshop van Common Frames, waar je ook het aanmeldformulier kunt vinden.

Filmdocentenpoule

Mocht je nog niet aangesloten zijn bij onze poule of die van onze eerdergenoemde partners, dan kan dat alsnog. Voor deelname aan de workshop of de borrel, maar vooral voor het binnenhalen van interessante klussen en om je verder te kunnen ontwikkelen als professional, kun je je uiteraard aansluiten bij onze filmdocentenpoule.

Deel evenement op
Volg ons op