Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom zoeken de Filmhubs naar professionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Ben jij een filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten, contacten opdoen en/of trainingen volgen? Sluit je dan aan bij jouw regionale Filmhub en Join the Club!

Meld je aan

" There was an idea to bring together a group of remarkable people, to see if we could become something more."

The Avengers (2012)

Filmhub Zuid-Holland zoekt filmdocenten, cultuureducatoren en filmmakers met de ambitie om meer te doen met film in het onderwijs! Vanaf mei start Filmhub Zuid-Holland met het regionaal leernetwerk, onze “filmdocentenpoule”. Hiervoor zoeken we mensen met een diversiteit aan ervaringen en specialisaties. Heb je al heel veel ervaring? Of juist nog helemaal geen? Ben je gespecialiseerd op één vlak of juist op zoek naar een gebied om je op te verdiepen? Wij komen graag met je in contact.

Wij bieden alle deelnemende filmdocenten trainingen afgestemd op je eigen kennis en ervaring, project-specifieke trainingen en verbeteren je zichtbaarheid richting onderwijs, bemiddelaars en festivals. Zo werken we gezamenlijk aan de ambitie om filmeducatie te integreren in het onderwijs. 

Wie zoeken we?

  1. Filmdocenten, cultuureducatoren of filmmakers met ambitie om te ontwikkelen, te verdiepen of te verbreden

  2. Werkzaam in provincie Zuid-Holland

Wat bieden we?

  1. Professionalisering, verdieping, verbreding

  2. Een netwerk vol sparringpartners en mogelijkheden om kennis uit te wisselen

  3. Een manier om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van filmeducatie

  4. Aansluiting bij de landelijke poule filmeducatie professionals

Join the club! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Meld je aan

Wie zijn wij?

Filmhub Zuid-Holland is een regionaal expertisecentrum voor filmeducatie. We kennen de behoeftes en wensen van de aanbieders van filmeducatie en het onderwijs in de regio en kunnen de vertaalslag maken naar het landelijke netwerk. Op provinciaal, regionaal en lokaal niveau werken we aan deskundigheidsbevordering, kennisdeling en uitwisseling, afstemming van vraag en aanbod, onderzoek en kwaliteitsverbetering. Dit doen we voor en samen met de partners uit de regio.

Lees meer over Filmhub Zuid-Holland
Volg ons op