True Love in Pueblo Textil

Een aandoenlijke korte documentaire over een negenjarig Cubaans meisje dat vertelt over haar verliefde gevoelens voor een klasgenootje.

De negenjarige Mirabel woont op Cuba en is tot over haar oren verliefd op haar klasgenootje José. Als ze hem op school tegenkomt, krijgt ze vlinders in haar buik en ze hoopt dat hij op een dag zal zeggen dat hij ook verliefd is op haar. Tot op heden is dat echter nog niet gebeurd, en dus blijft Mirabel in haar eentje verder dromen over de liefde.

In deze korte documentaire vertelt Mirabel op een ontwapenende en toegankelijke manier over haar gevoelens van verliefdheid. De aandoenlijke hoofdpersoon en het universele thema maken deze Spaanstalige documentaire tot een geschikte korte film om in de klas te bekijken.

Aan de slag met deze film?

De korte film is via de “Bekijk in de klas”-knop bovenaan deze pagina gratis te bekijken. Met een lengte van slechts vijf minuten is deze documentaire geschikt om in de klas in te zetten als inleiding op een gesprek over gevoelens en verliefdheid, of in de les Spaans.

  • Alle leeftijden

Horatio Baltz Cuba, Verenigde Staten 2017, 5 min

Thema Liefde, Latijns-Amerika
Filmkenmerken 0-5 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op