Kinderboekenweek 2021

Leestijd ca. 3 minuten

Zuid-Holland

Filmhub Zuid-Holland

Op zoek naar een creatieve invulling van de Kinderboekenweek? Maak gebruik van ons gratis lesmateriaal voor op de basisschool.

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) in het teken van "Worden wat je worden wil". Een uitgelezen kans om met leerlingen in de klas te kijken naar mooie en passende boekverfilmingen.

In samenwerking met Cinekid en Kunstgebouw hebben we lesmateriaal samengesteld bij de films Gordon & Paddy en Nono, het zigzagkind. *

Wil je kans maken op het boek Gordon & Paddy en de gestolen nootjes en een maand lang gratis Cinekid Play? Scroll dan snel naar beneden!

* Let op: de films worden na 1 oktober 2021 toegevoegd aan de LessonUp.

Aanbod groep 2,3 & 4

Kijk de film Gordon & Paddy met je leerlingen en verdiep je verder in de film met onze LessonUp.

Aan de slag!

Aanbod groep 5, 6, 7 & 8

Kijk de film Nono, het zigzagkind met je leerlingen en verdiep je verder in de film met onze LessonUp.

Aan de slag!

Winactie Gordon & Paddy

Ga je aan de slag met de film Gordon & Paddy? Maak dan een foto van je les, mail 'm naar ons en maak kans op het boek Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes.

Ik doe mee!

Win een maand gratis Cinekid Play

Oktober is Cinekid maand! Heb jij met je leerlingen een van de lessen gevolgd? Vul de enquête in en maak kans op een maand gratis Cinekid Play in de maand oktober, want dan staat dit kanaal vol met extra content.

Vul hier de enquête in en maak kans!

Nog meer tips!

Benieuwd naar nog meer creatieve manieren om aandacht te besteden aan de Kinderboekenweek? Onze partner Kunstgebouw heeft een lespakket samengesteld waar ons programma een onderdeel van is.

Ga naar het lespakket

Heb je een vraag over de film, lesmateriaal of iets anders?

Laat het ons weten!

In samenwerking met

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op