Voorlichting post-hbo jaaropleiding On the Movie (Breitner Academie)

Meld je aan!
Meld je aan!
Datum
Locatie Amsterdam
Categorie
Nascholing
Bestemd voor
Leraren

Interesse om les te geven met en over film? Kom naar de informatiebijeenkomst tijdens de open dag van de Breitner Academie op 11 februari 2023.

Film kleurt onze blik op de wereld en is een krachtig middel om verbeelding vorm te geven en verhalen te delen met de wereld. Daarom bundelen de Breitner Academie, het Netwerk Filmeducatie (gecoördineerd door Eye Filmmuseum) en de Nederlandse Filmacademie hun krachten om bekwame filmdocenten op te leiden.

De jaaropleiding On the Movie is geschikt voor docenten in het primair, voortgezet en mbo-onderwijs die film in hun lespraktijk willen integreren. Ontwikkel jezelf tot bevlogen filmdocent. Leer de taal van film vloeiend spreken, maken en doceren, tijdens deze unieke post-hbo leergang filmeducatie. Van TikTok tot arthouse, van Luckty TV tot video-installatie en van speelfilm tot virtual reality.

Bekijk de brochure

Deze informatiefolder beschrijft hoe je je met de opleiding On the Movie tot een bevlogen filmdocent ontwikkelt.

De On The Movie-voorlichting vindt plaats op de Breitner Academie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de On The Movie-informatiebijeenkomst op zaterdag 11 februari 2023 worden al je vragen over de opleiding beantwoord. Op deze dag is er ruimte voor persoonlijke gesprekken van 30 minuten. In dit gesprek zal de studieleider je meenemen in het programma van de opleiding. Vervolgens kan er gezamenlijk worden besproken of de opleiding matcht bij je leervragen. De tijden volgen. Na je aanmelding voor de voorlichting krijg je hierover bericht. Het gesprek verplicht je uiteraard verder tot niets.

Meld je aan!
Deel evenement op
Volg ons op