Training: Modereren kun je leren | Delft

Meld je aan
Leer de kunst van gespreksleiding in filmzalen met jonge kijkers.
Datum
Locatie Filmhuis Lumen, Delft
Categorie
Nascholing Workshop
Bestemd voor
Filmdocenten Leraren Vertoners ZZP'ers

Op woensdag 1 november organiseert Filmhub Zuid-Holland, in samenwerking met het International Film Festival Rotterdam (IFFR), een training Modereren kun je leren. Tijdens deze korte, gratis workshop leer je hoe je het gesprek leidt wanneer je een een zaal met leerlingen voor je hebt die vol enthousiaste vragen zitten.

Een film kijken met de klas is een ontzettend leuke ervaring voor leerlingen, zéker als dat een uitje naar het filmtheater betekent! Toch kan het enorm verschillen hoe die kijkervaring is; afhankelijk van het onderwerp van de film, de energie in de klas, de grootte van de groep, het doel van de les en ga zo maar door. Als moderator is het dan ook goed om te weten hoe je met verschillende situaties om kunt gaan en daarom is deze workshop in het leven geroepen.

Tijdens deze 2,5 uur durende training gaan we in op de kunst van gespreksleiding in filmzalen met jonge kijkers. Je leert hoe je het gesprek aangaat met een volle zaal leerlingen, hoe je met lastige vragen omgaat en je krijgt handige tips aangereikt om het gesprek te stroomlijnen. Allemaal om de kijk- en leerervaring van de jonge bezoekers nog rijker, leuker en waardevoller te maken.

Training

Woensdag 1 november zijn we welkom bij Filmhuis Lumen in Delft. De training start om 09.30u, duurt zo'n 2,5 uur en deelname is gratis. Filmhuis Lumen is te vinden in het centrum van Delft aan het Doelenplein 5. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Meld je aan!

Wil jij als moderator bijdragen aan een waardevolle leerervaring? Wil jij jonge kijkers ondersteunen om meer uit hun kijk- en leerervaring te halen? Meld je dan eenvoudig aan voor de training Modereren kun je leren via het aanmeldformulier.

Past deze bijeenkomst niet in jouw agenda, maar is deze training mogelijk wel interessant voor jouw organisatie of voor individuele collega's? Stuur deze pagina dan vooral naar ze door!

Deel evenement op
Volg ons op