Mediawijsheid Kennisdag, Netwerk Mediawijsheid | Hilversum

Meld je aan!
Kom naar hét mediawijsheid-event: de Mediawijsheid Kennisdag (voorheen MNX) op 28 mei 2024
Datum
Locatie MediaMuseum Beeld & Geluid, Hilversum
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Netwerkleden

Niet te verwarren met onze 'eigen' Kennisdag, organiseert Netwerk Mediawijsheid de Mediawijsheid Kennisdag (voorheen MNX) op dinsdag 28 mei 2024. Op deze dag wordt kennis opgedaan en uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd en oude relaties versterkt. In een gevarieerd, mediawijs programma gaat Netwerk Mediawijsheid aan de slag met grote vragen op het gebied van mediawijsheid. Meld je aan!

Aanbieder

Netwerk Mediawijsheid

Programma

De dag begint met een plenair programma met een aantal keynote-sprekers, gevolgd door een netwerklunch en daarna een middagprogramma met breakout-sessies. Ter afsluiting is er vanaf 16:00u een borrel.

Om alvast een tipje van de sluiter op te lichten, worden de eerste twee sprekers bekendgemaakt:

  • Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Beeld & Geluid en voorzitter van de stuurgroep van Netwerk Mediawijsheid, geeft een keynote over het nieuwe meerjarenplan van Netwerk Mediawijsheid

  • Jaron Harambam werkt als interdisciplinair socioloog aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoekt complottheorieën, algoritmes en sociale media platformen

De rest van het programma wordt nog samengesteld, to be continued

De Mediawijsheid Kennisdag is gratis bij te wonen, maar aanmelden is wel verplicht. Kijk voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden op de website van Netwerk Mediawijsheid.

Deel evenement op
Volg ons op