Blender training voor leraren | Amsterdam of Groningen

Geef je op!
Leer toffe bewegende creaties maken in 3D om mee aan de slag te gaan in de klas.
Datum
Locatie
Categorie
Workshop
Bestemd voor
Leraren

Ben jij docent op een MVI of D&P school met een route Media en Vormgeving? Een docent CKV, Film of een andere creatieve (freelance) docent en wil je aan de slag met 3D animatie met je klas? Dan is deze Blender training voor jou! Je kunt kiezen: vrijdag 21 juni bij Eye Filmmuseum in Amsterdam of op donderdag 29 augustus bij Forum in Groningen.

Over Blender

Blender is hét open source programma om 3D computer graphics mee te maken. “Wat Pixar kan, kun je zelf ook”, vindt Blender-trainer Bart Valkenier. Hij is de Filmleraar van het Jaar 2020 en heeft een uitgebreide Blender training ontwikkeld. En daarnaast heel veel video’s, leuke doe-opdrachten en een dik Blender boek waarmee jij en jij leerlingen - direct en op je eigen tempo - aan de slag kunnen. Lijkt je wat om hier handig mee te worden en toffe bewegende creaties te leren maken in 3D? Schrijf je dan in voor een van de twee blendertrainingen.

Wat ga je doen?

Je hebt geen voorkennis nodig, de training start vanaf het begin. Welk schermpje doet wat? Daarna ga je navigeren en objecten transformeren in 3D. Je maakt je eigen 3D object; een poppetje, haai, alien of wat jij wil. De laatste stap is jouw creatie laten bewegen en er een korte animatie van maken. Het eindresultaat is je eigen eerste mini animatie!

Je krijgt één exemplaar van het Blender Boek op papier. In dit boek staan de samenvattingen van alle video’s. Omdat de hele training gratis beschikbaar is via Maak Iets Media kunnen jouw leerlingen direct en op hun eigen tempo aan de slag met Blender. Ze kunnen alle video’s kijken of er sneller doorheen met de speciale speed video’s. Ook vind je op de website van Maak Iets Media alle leuke doe-opdrachten met de karakters uit de training.

Meer info

Kosten: € 200,00
Data: vrijdag 21 juni bij Eye Amsterdam of donderdag 29 augustus bij Forum Groningen (dit is dezelfde training)
Tijd: 10.00 – 17.00
Inclusief: koffie, thee, limonade & lunch, een Blender certificaat, onbeperkt toegang tot alle Blender tutorials voor leerlingen en één exemplaar van het Blender Handboek.
Meenemen: Eigen laptop (Mac of Windows) met de nieuwste versie van Blender geïnstalleerd. Lukt dat niet? Laat het weten en dan gaan we iets voor je regelen.

Opgeven kan via deze link! Let op: er is plek voor max 15 leraren per training.

Heb je nog vragen over de training? Mail ons via netwerkfilmeducatie@eyefilm.nl

Voor vragen over de facturering kun je mailen naar info@maakietsmedia.nl

Deel evenement op
Volg ons op