Sin Nombre

Willy, beter bekend als El Casper, woont in de Mexicaanse stad Tapachula. Hij is lid van de internationale bende Mara Salvatrucha (MS-13). Willy brengt de twaalfjarige Smiley binnen de organisatie en helpt hem met zijn brute inwijding. Als de vriendin van Willy wordt vermoord door zijn bendeleider Lil Mago, stort hij zich volledig op het leven binnen de bende. Als Willy, Smiley en Lil Mago een trein overvallen die opweg is naar de Verenigde Staten, probeert Lil Mago het Hondurees meisje Sarya te verkrachten. Sayra is opweg naar New Jersey waar ze familie op wil zoeken. Willy neemt een drastisch besluit en vermoord Lil Mago, wat het leven van Sayra en hemzelf voorgoed veranderd. Samen moeten ze de grens naar de Verenigde Staten proberen te bereiken.

Een heftige film over het bendeleven in Mexico en de grensovergang tussen Mexico en de Verenigde Staten. De film geeft een goede context over het leven in Zuid-Amerika en de conflicten die daar spelen.

  • Geweld
  • Grof taalgebruik
  • Let op met kinderen tot 16 jaar

Cary Joji Fukunaga Mexico/Verenigde Staten 2009, 96 min

Thema Familie, Migratie / vluchten, Criminaliteit, Identiteit, Latijns-Amerika, Liefde, Noord-Amerika, Oorlog / conflict
Filmkenmerken > 61 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op