Kiss the Ground

Een revolutionaire groep activisten, wetenschappers, boeren en politici bundelen hun krachten in een wereldwijde beweging voor "regeneratieve landbouw", die het potentieel heeft om ons klimaat in balans te brengen, onze enorme watervoorraden aan te vullen en de wereld te voeden.

Deze groep activisten richt zich op de vruchtbaarheid van de grond en hoe dit de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en het behoud van onze planeet. De documentaire werpt licht op de diverse mogelijkheden die de grond ons biedt en hoe we deze optimaal kunnen benutten om het broeikaseffect tegen te gaan. Hierbij wordt ook benadrukt hoe wij als mensen kostbare grond verspillen, bijvoorbeeld door veeteelt en de verbouw van gewassen. Naast het benoemen van deze problemen worden ook tal van oplossingen aangereikt.

Aan de slag met deze film?

Klik op de "Bekijk de film"-knop bovenaan deze pagina om naar de pagina te gaan waar je deze film kunt bekijken. De film kaart thema's aan als klimaatverandering en natuur/dieren. Veel klimaat titels demonstreren de doom situatie, waarin deze documentaire fungeert als een enorme bron van hoop en inspiratie voor de jongere generaties. De oplossing staat centraal en dat is wat deze documentaire zo krachtig maakt.

  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld

Josh Tickell Verenigde Staten 2020, 84 min

Thema Klimaat, Natuur / dieren
Filmkenmerken > 61 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op