Shaun het schaap: Kerstavonturen

Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen, waarna Timmy plots wordt ontvoerd... Kan Shaun hem op tijd terugvinden, voordat Timmy iemands cadeautje wordt?

Kerstmis komt eraan en Shaun is opgewonden voor die tijd van het jaar, maar het loopt allemaal in de soep... want Timmy is vlak voor kerst verdwenen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee! een non-verbaal, maf avontuur waarin Shaun en zijn kudde kattenkwaad uithalen - tot grote ergernis van de lankmoedige herdershond Bitzer. De kerstspeciaal van het geliefde klei stop-motion schaap: Shaun!

TIP: Er is ook een kerst aflevering gemaakt van de serie Timmy Tijd. Timmy Tijd is een animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. Bekijk deze kerst aflevering gratis op YouTube en ontdek samen met je klas de avonturen van kleine Timmy.

Aan de slag met deze film?

Via de “Bekijk de film”-knop bovenaan deze pagina is te zien waar de film te bekijken is. Shaun het schaap: Kerstavonturen is niet alleen grappig, het is ook verrassend lief en ontroerend. Dit is een vakantiespecial die je niet mag missen voor elk gezin met kleine kinderen. Het brengt niet alleen jong en oud samen door middel van gedeeld gelach, maar er is ook een boodschap van saamhorigheid, vriendelijkheid en gemeenschap binnen het gezin die bijzonder relevant voelt.

  • Alle leeftijden

Steve Cox Verenigd Koninkrijk 2021, 30 min

Thema Familie, Feestdagen, Humor
Filmkenmerken 6-30 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op