Please Come Back for Christmas

Wanneer een jong meisje besluit een hond een thuis te geven vanuit het herplaatsingscentrum, ontmoet ze Mungo, een hond die lijkt te hebben opgegeven om ooit geadopteerd te worden.

Hun band is onmiddellijk sterk en ze worden al snel onafscheidelijke metgezellen. Maar niet alle wonderen zijn eeuwig. Bij het woeden van een storm raakt Mungo in paniek en vlucht het huis uit, verdwaald zonder de weg terug te kunnen vinden. Het meisje zet wanhopig alles op alles om hem te vinden. Terwijl de zomer voorbijgaat en de winter aanbreekt, lijkt het er steeds meer op dat Mungo niet terug zal keren. Toch koestert het meisje een laatste sprankje hoop en heeft ze een idee wie haar zou kunnen helpen...

Aan de slag met deze film?

Via de “Bekijk de film”-knop bovenaan deze pagina wordt je doorgestuurd naar YouTube waar de film gratis te bekijken is. Deze korte animatie film is door de lengte geschikt om in de klas te laten zien tijdens de kerstperiode. In de film wordt de hechte band tussen een meisje en haar hond getoond, en hoeveel dit voor haar betekent.

Alexander Martin Verenigde Staten 2023, 5 min

Thema Natuur / dieren, Feestdagen
Filmkenmerken 0-5 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op