Olaf's Frozen Avontuur

Vier kerst en bespreek kersttradities in je klas met de korte film Olaf's Frozen Avontuur!

Deze kortfilm herenigt de vaste personages van Frozen voor een nieuw, hartverwarmend avontuur. Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas voor korte duur; plots vertrekken alle genodigden huiswaarts om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zussen zien hoe alle families kerst vieren op hun unieke manier en dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Dus, besluit Olaf op avontuur te gaan en het hele koninkrijk af te speuren. Hij gaat op zoek naar de allerleukste tradities, zodat hij met zijn vrienden een onvergetelijke Kerst beleeft. De film neemt het publiek mee op een muzikale reis door Arendelle en bevat maar liefst vier nieuwe liedjes!

Aan de slag met deze film?

Via de "Bekijk de film"-knop bovenaan deze pagina is te zien waar de korte film kan worden bekeken. De film is erg leuk om voor de kerst te kijken in de klas

Gratis kort fragment:
Op YouTube is er een gratis kort fragment van de film te bekijken. In dit fragment is te zien hoe Olaf helemaal van slag raakt door de spanning voor het verassingskerstfeest in Arendelle. Ook is er muziekvideo uit de film gratis te bekijken op YouTube. In deze korte video ontdekt Olaf, al zingend, wat de kersttradities van de families in Arendelle zijn.

  • Alle leeftijden

Stevie Wermers-Skelton, Kevin Deters Verenigde Staten 2017, 27 min

Thema Feestdagen, Vriendschap, Familie, Animatie
Filmkenmerken 6-30 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op