Meisjes

Drie onafscheidelijke pubers doen verslag over hun fantasieën en opvattingen over meisjes tijdens de voorbereidingen op een schoolfeest.

Kelvin, Vijay en Nasif hebben nu al allerlei eisen waaraan hun ideale meisje zich aan moet voldoen, "niet te plat van achter en niet te plat van voren" "korter dan mij" "dikke benen" en "lichaam moet eruit zien als een Coca Cola fles" Dit is een groot punt van discussie tussen de jongens, Ook praten ze over hun eigen ervaringen met meisjes, wat niet altijd even soepel gaat. Gedurende de documentaire komt er naar boven dat ondanks het stoere gepraat tussen de vrienden, ze zich ook onzeker voelen tegenover meisjes en in de liefde.

Aan de slag met deze film?

Met de "Bekijk de Film"-knop bovenaan deze pagina word je doorgestuurd naar de pagina van 2Doc waar de film gratis te bekijken is. De film sluit aan bij de vakken Burgerschap en Mens en Maatschappij en behandeld thema's als identiteit, vriendschap en liefde. Na het kijken van de film in de klas kunnen thema's als seksualiteit, puberteit en vriendschap worden besproken.

Deze film is gemaakt door dezelfde maker gemaakt als Boys.

  • Let op met kinderen tot 9 jaar

Menna Laura Meijer Nederland 2003, 25 min

Thema Coming of age, Identiteit, Vriendschap
Filmkenmerken 6-30 minuten
Volg ons ook op:

Bekijk ook eens

Bekijk alle films
Volg ons op