Film-maak-sets

Leestijd ca. minuten

Noord

Filmhub Noord

Ben je leraar, docent of workshopsdocent en wil je in het primair of het voortgezet onderwijs aan de slag wil met filmeducatie? Dan is er goed nieuws: Filmhub Noord heeft drie complete iPadsets voor je klaar staan die je gratis en voor niks kunt lenen!

In elke provincie staat één set: bij het Forum in Groningen, bij Keunstwurk in Leeuwarden en bij ICO Partner in Kunst & Cultuur in Assen. Zo’n set bestaat uit een koffer met 15 iPads met daarop de beste app’s om samen met je leerlingen een adembenemende animatie, hartverscheurend drama of indringende documentaire te maken.

Wil je een set lenen? Vul dan het formulier in van de set in jouw provincie. Zo weten we je te vinden voor de puntjes op de i.

De kleine lettertjes…

-          De iPadsets zijn alleen bedoeld voor filmeducatie in het primair en het voortgezet onderwijs. Dat is immers waar Filmhub Noord voor in het leven is geroepen. Werk je in of met het mbo, hbo, de universiteit of met kinderen en jongeren in de vrije tijd? Dan kunnen we de set helaas niet aan je uitlenen.

-          Om gedoe te voorkomen, ondertekenen we een overeenkomst, waarin alle afspraken op een rijtje staan. Bijvoorbeeld dat je zorgvuldig met de set omgaat en het compleet, onbeschadigd, schoon en leeg weer inlevert. Je ontvangt deze overeenkomst nadat je het formulier van de set in jouw provincie hebt ingevuld. 

Kijk hier twee Tutorials!

Leen een Film-maak-set Groningen

Naar aanvraagformulier

Leen een Film-maak-set Drenthe

Naar aanvraagformulier

Leen een Film-maak-set Friesland

Naar aanvraagformulier

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op