Filmfeest

Gaan jouw leerlingen uit groep 6, 7 of 8 de komende maanden aan de slag met film? Geef ze dan de ultieme kans om te shinen! Doe mee aan de Filmwedstrijd, kom naar het provinciale Filmfeest en ding mee naar een plekje op de rode loper van het regionale Filmgala.

Meer info

Film in de klas

Neem een kijkje op de pagina van het Landelijk Netwerk Filmeducatie voor films in de klas. Veelal hebben de films bijbehorend lesmateriaal. Wil je graag met je klas film kijken in een filmzaal? Neem dan contact met ons op: info@filmhubnoord.nl

Filmaanbod

Film-maak-set

Ben je leraar, docent of workshopsdocent en wil je in het primair of het voortgezet onderwijs aan de slag wil met filmeducatie? Dan is er goed nieuws: Filmhub Noord heeft drie complete iPadsets voor je klaar staan die je gratis en voor niks kunt lenen!

Meer informatie

Zelf aan de slag

Ga ook aan de slag met filmeducatie. Op de interactieve kaart vind je alle spelers in de filmeducatie in Groningen, Friesland en Drenthe: filmtheaters, filmfestivals, filmdocenten, cultuurcentra, steuninstellingen voor cultuureducatie en scholen.

Aanbod in de buurt

3, 2, 1.. actie!

Filmhub Noord organiseert samen met haar partners regelmatig trainingen, workshops en cursussen voor onderwijsprofessionals in Groningen, Friesland en Drenthe.

Bekijk onze agenda

Spoiler alert

Mis geen enkel evenement van Filmhub Noord. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in!
Volg ons op