In de Pub met de Hub #1 | Nationaal Film Festival voor Scholieren

Ga je mee?
Ga je mee? Wij van Filmhub Midden gaan graag op filmische uitstapjes en je bent van harte welkom om met ons mee te gaan!
Datum
Locatie AGORA, Lelystad
Categorie
Festival
Bestemd voor

Ga je mee? Wij van Filmhub Midden gaan graag op filmische uitstapjes en je bent van harte welkom om mee te gaan! Of het nu een filmfestival, een schoolvoorstelling of een borrel is - Filmhub Midden gaat graag op pad. En we vinden het superleuk als jij met ons meegaat! Daarom nodigen we je graag uit om mee te gaan met onze filmische uitjes.

Aanbieder

Nationaal Film Festival voor Scholieren

Op maandag 23 september nemen we een kijkje tijdens het Nationaal Film Festival voor Scholieren (NFFS). Tijdens deze festivaldag bekijken we films die ingezonden zijn door scholen en leerlingen uit het hele land en mogen we meekijken tijdens de workshops die de leerlingen volgen. Zo doe jij inspiratie op voor workshops en maak je kennis met andere filmdocenten, leraren en aanbieders. We sluiten de dag af met de feestelijke prijsuitreiking, met prijzen in verschillende categorieƫn en verschillende leeftijdsgroepen.

Stuur ons een mailtje via info@filmhubmidden.nl als je het leuk zou vinden om (een deel van) deze dag mee te maken.

Ben je leraar in het vo en hebben jouw leerlingen een vette film gemaakt? Je kunt de film nog tot en met 1 juli inzenden voor het festival! Meer informatie.

Deel evenement op
Volg ons op