Win een filmvertoning met jouw klas

Leestijd ca. 5 minuten

Naar het aanmeldformulier

Oost

Filmhub Oost

Win jij straks een gratis filmuitje met jouw klas naar een fantastisch filmtheater in de regio? Filmhub Oost, dé plek voor filmeducatie, trakteert jou en jouw hele klas op een gratis filmuitje. Deze actie is speciaal in het leven geroepen voor leraren in Gelderland en Overijssel. Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis Film Wijze Waaier aanvragen bij Filmhub Oost.

Het Gouden Filmticket
Net zoals in het klassieke verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek, bevatten een aantal van de Film Wijze Waaiers een Gouden Filmticket! Vier stuks om precies te zijn. Als je het geluk hebt om het gouden ticket te vinden, win je een compleet verzorgd filmuitje voor jouw klas. Samen met je leerlingen krijg je de kans om te genieten van een inspirerende filmervaring in een prachtig filmtheater in Gelderland of Overijssel.

Wat is de Film Wijze Waaier?
De Film Wijze Waaier is een kleurrijke gids boordevol leuke activiteiten voor in de klas. Deze waaier is speciaal ontworpen om leraren te ondersteunen bij het integreren van film in het lesprogramma. De Waaier bevat tips, suggesties en lesmateriaal waarmee je jouw leerlingen op een creatieve manier kunt laten kennismaken met de wereld van film. Daarnaast kent de Waaier ook allemaal toepasbare opdrachten om te combineren met rekenen, taal (primair onderwijs), maar ook geschiedenis, kunst of mens & maatschappij (vo/mbo).

Hoe doe je mee?
Meedoen is eenvoudig! Ga naar de website van Filmhub Oost en vraag jouw gratis Film Wijze Waaier aan. Vul het aanvraagformulier in en zorg ervoor dat je alle benodigde informatie correct invult. Na het indienen van je aanvraag maak je automatisch kans op het Gouden Ticket. Het winnende ticket wordt op een feestelijke wijze bekendgemaakt.

Wacht niet langer en haal de magie van film naar jouw klas! Vraag nu jouw gratis Film Wijze Waaier aan bij Filmhub Oost en wie weet beleven jouw leerlingen binnenkort een onvergetelijk filmavontuur in het filmtheater.


Voorwaarden
De actie loopt van 5 t/m 25 juni 2023. De algemene voorwaarden voor de prijsvraag lees je hier.

Deelnemende Filmtheaters
Voor deze actie werken we samen met onze kernpartners:

Gelderland

1. Gigant
2. Focus
3. LUX
4. Amphion

Overijssel
1. MIMIK
2. Concordia
3. Het Fraterhuis

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op