Film-maak-sets huren

Laat middelen geen drempel zijn! Met onze Film-maak-set inclusief handleiding wordt filmen met je leerlingen wel heel eenvoudig. Wij lenen de sets gratis uit aan scholen en cultuuraanbieders.

Theaterdocent Jovan Avramoski over onze Film-maak-set

Laat middelen geen drempel zijn

De sets zijn maximaal twee weken te leen. Wil je de sets langer lenen vanwege een groot project? Neem dan contact op met de locatie waar je de Film-maak-sets wil afhalen.

Ik wil graag een film-maak-set ophalen in...

Instructievideo's

Hoe werk je met een statief? Hoe sluit je de microfoon aan? Hoe werkt de iPad? Op al deze vragen hebben wij het antwoord voor je. Er staan diverse instructievideo's voor je klaar die je stap voor stap meenemen. Kom je er toch niet uit? Geen probleem. Deze feedback is alleen maar handig voor ons. Neem dan even contact met ons op via info@filmhuboost.nl.

Instructievideo's

Huur een gastdocent/filmexpert

We raden scholen zeker aan om een filmexpert of gastdocent in te huren, om zo meer (creatieve) kennis en ervaring de klas in te halen. Benieuwd wie er bij jou in de buurt is? Je kunt hierover contact opnemen met ons of met jouw lokale cultuurbemiddelaar. Ook kun je onze digitale kaart raadplegen; hierop zijn alle filmtheaters, vakdocenten en speciale organisaties voor filmeducatie verzameld. Zij doen onder andere animatieworkshops en projecten om van je eindmusical een eindfilm te maken, maar ook trainingen voor leraren zelf.

Bekijk de digitale kaart
Volg ons op