Evaluatie: een terugblik 2022-2023

Leestijd ca. minuten

Download hier onze evaluatie

Maren

Filmhub Midden

Benieuwd wat Filmhub Midden afgelopen schooljaar allemaal heeft gedaan? We schreven een verslag waarin we terugblikken op onze activiteiten uit schooljaar 2022-2023. Wij zijn heel trots op de bereikte resultaten en delen deze dan ook graag met jullie! Je leest over onze activiteiten op de volgende gebieden.

 1. Aanjagen van de vraag
  We jagen de vraag naar filmeducatie aan bij het onderwijs door het enthousiasmeren, inspireren en trainen van (aankomend) leraren.

 2. Versterken van het aanbod
  We versterken het filmeducatief aanbod, door overzicht te bieden en de aansluiting op het onderwijs en de algehele kwaliteit, spreiding en samenhang van het aanbod verbeteren.

 3. Verbinden van vraag & aanbod
  We brengen vraag en educatief aanbod samen door afstemming met bestaande provinciale infrastructuren voor cultuureducatie en mediawijsheid.

 4. Monitoring en evaluatie
  We krijgen inzicht in de factoren die een rol spelen bij succesvolle filmeducatie en structurele inbedding in het onderwijs.

 5. Zichtbaarheid en promotie
  We maken filmeducatie én Filmhub Midden beter zichtbaar.

Download hier het bestand met de terugblik op onze activiteiten uit 2022-2023. Hierin lees je alles over hoe de activiteiten die we hebben uitgevoerd in het afgelopen schooljaar en hoe wij daarop terugblikken.

Met dank aan

Afgelopen jaar werkten we samen met sterke culturele aanbieders in de regio en ook de komende jaren hebben we een sterke samenwerking met onze kernpartners: Filmtheater De Lieve Vrouw (penvoerder), Hoogt on TourNederlands Film FestivalKunst CentraalFleCk en Collage. Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid sluit aan als landelijke partner.

Filmhub Midden wordt financieel gesteund door Nederlands FilmfondsProvincie UtrechtGemeente AmersfoortGemeente UtrechtGemeente Zeist en Provincie Flevoland.

Onze eerdere projectplannen lezen?

 1. Evaluatie 2020-2021

 2. Projectplan 2021-2023

 3. Evaluatie 2021-2022

 4. Projectplan 2023-2025

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op