Filmdocentenpoule #4 | Louis Hartlooper Complex, Utrecht

Met een club filmdocenten uit Midden-Nederland zetten we een poule op waarbinnen filmdocenten kunnen sparren, netwerken en samenwerken!
Datum
Locatie Louis Hartlooper Complex, Utrecht
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Filmdocenten

Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom organiseren wij bijeenkomsten speciaal voorprofessionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Met deze filmdocentenpoule hopen we dat filmvakdocenten kunnen samenwerken, netwerken, sparren en door kunnen ontwikkelen op het gebied van filmeducatie.

De bijeenkomst is speciaal voor (aankomend) filmdocenten. Aanmelden kan nog niet, maar neem contact op met Jurjen als je meer wilt weten over deze bijeenkomsten.

Mail jurjen@filmhubmidden.nl

Over de filmdocentenpoule

Filmhub Midden (Provincie Utrecht en Flevoland) zoekt filmdocenten, cultuureducatoren en filmmakers die willen bijdragen aan onze missie om filmeducatie structureel te integreren in het onderwijs. We organiseren vier keer per jaar een bijeenkomst voor de filmdocentenpoule om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen en ideeën te delen. De filmdocentenpoule is er voor ervaren, maar ook voor nieuwe filmdocenten die deze ambitie delen.

Meer weten over onze filmdocentenpoule?
Deel evenement op
Volg ons op