Filmdocentenpoule #4 | Louis Hartlooper Complex, Utrecht

Meld je aan!
Met een club filmdocenten uit Midden-Nederland zetten we een poule op waarbinnen filmdocenten kunnen sparren, netwerken en samenwerken!
Datum
Locatie Louis Hartlooper Complex, Utrecht
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Filmdocenten

Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom organiseren wij bijeenkomsten speciaal voorprofessionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Met deze filmdocentenpoule hopen we dat filmvakdocenten kunnen samenwerken, netwerken, sparren en door kunnen ontwikkelen op het gebied van filmeducatie.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de avond. Mocht je willen, dan kun je (gratis) aansluiten voor een gezamenlijk diner vooraf. We eten soep met een broodje. Je kunt ook vanaf de start van het reguliere programma om 7 uur aansluiten.

Programma
18.00 Diner (optioneel, geef in het aanmeldformulier aan of je mee eet!)

19.00 Start programma

20.30 Afsluitende borrel

De bijeenkomst is speciaal voor (aankomend) filmdocenten. Laat in het aanmeldformulier even weten of je mee wilt eten.

Meld je hier aan

Over de filmdocentenpoule

Filmhub Midden (Provincie Utrecht en Flevoland) zoekt filmdocenten, cultuureducatoren en filmmakers die willen bijdragen aan onze missie om filmeducatie structureel te integreren in het onderwijs. We organiseren vier keer per jaar een bijeenkomst voor de filmdocentenpoule om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen en ideeën te delen. De filmdocentenpoule is er voor ervaren, maar ook voor nieuwe filmdocenten die deze ambitie delen.

Meer weten over onze filmdocentenpoule?
Deel evenement op
Volg ons op