Eerste hulp bij filmeducatie voor leraren in het voortgezet onderwijs

Filmeducatie is het bewust kijken, onderzoeken en maken van beeld. Maar hoe begin je daarmee? Wij helpen je op weg!

Maak kennis met Filmeducatie

Speciaal voor leraren in het primair onderwijs hebben we prachtige Film Wijze Waaiers ontwikkeld, boordevol leuke, eenvoudige filmopdrachten voor leerlingen. De opdrachten zijn laagdrempelig en makkelijk in te zetten in alle lessen. Vraag 'm gratis aan via info@filmhuboost.nl.

Vraag gratis jouw Film Wijze Waaier aan

Huur gratis onze filmtechnieksets

Laat middelen geen drempel zijn! Met onze Filmtechnieksets plus uitgebreide handleidingen (geschreven en gefilmd) wordt filmen met je leerlingen heel eenvoudig. Wij lenen de sets gratis uit aan scholen en cultuuraanbieders. Filmtechniekset lenen? Maak een afspraak met ons via de mail.

Filmtechniekset aanvragen

Vraag ons om advies of een teamtraining op school

Ben jij op zoek naar die ene perfecte film, filmles of workshop? Of wil je een training, samen met je collega's? Dat kan geregeld worden! Mail ons met je vraag en we helpen je zo snel als we kunnen.

Neem contact met ons op

Films (én kant-en-klaar lesmateriaal!)

Ben je op zoek naar films om in de klas te vertonen? Wij hebben een gigantische database vol met films inclusief gratis, kant-en-klaar lesmateriaal.

Ga naar de database!

Werk samen met aanbieders uit de buurt

Wil je iets actiefs doen met je leerlingen? Een workshop of les bij jou in de klas? Ook bij jou in de buurt zitten filmeducatieve aanbieders die het perfecte aanbod hebben voor jou!

Bekijk hier aanbieders uit jouw regio

Volg ons op