Filmdocentenpoule Oost

Filmeducatie groeit! Steeds meer scholen willen met film aan de slag. Daarom zoeken wij professionals die workshops, lezingen en inleidingen willen geven. Ben jij een filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten, contacten opdoen en workshops/trainingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen?

Meld je aan

Dan zijn wij op zoek naar jou! Word lid van onze filmdocentenpoule, voor nieuwe en ervaren filmdocenten die deze ambitie delen.

Dit ben jij

  1. Je bent filmdocent, werkt in de cultuureducatie en/of bent filmmaker (alle filmberoepen zijn welkom: scenario, regie, camera, art- direction, acteurs) met ambitie in het po, vo en/of so;

  2. Je bent actief in de provincies Gelderland en/of Overijssel

  3. Je bent bereid om 4 dagdelen, verspreid over schooljaar 2023-24, aanwezig te zijn bij een bijeenkomst. In de bijeenkomst leer je andere filmdocenten kennen, deel je inzichten en kennis en volg je een workshop.

Dit bieden we jou

  1. Professionalisering, verdieping en verbreding d.m.v. trainingen.

  2. Een netwerk vol sparringpartners en mogelijkheden om kennis uit te wisselen.

  3. Een manier om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van filmeducatie

  4. Aansluiting bij de landelijke poule filmeducatie professionals

  5. Reiskostenvergoeding voor de trainingen

Heb je nog vragen?

Stuur dan een mailtje naar info@filmhuboost.nl en schrijf in het onderwerp 'Filmdocentenpoule Oost. We helpen je graag verder.

Sluit je bij ons aan!

Als lid van de Filmdocentenpoule word je onderdeel van ons netwerk aan filmdocenten. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief en ben je welkom bij onze bijeenkomsten. Je bent geheel vrijblijvend lid. Er zijn dus geen kosten aan verbonden en je kunt je elk moment weer afmelden.

Meld je hier aan!

Volg ons op