Knooppunt voor film- en beeldeducatie in Gelderland en Overijssel

Filmhub Oost adviseert, ondersteunt en inspireert organisaties in Gelderland en Overijssel die bezig zijn met filmeducatie. Scroll naar beneden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Webinar: Film & Taal in jouw Klaslokaal [VO]

Welkom bij de webinar Film & Taal in jouw Klaslokaal! Leuk dat je erbij bent. We beginnen om 16.00 uur. Neeltje van Camp zal dit webinar hosten. Zorg dat je een telefoon klaar hebt liggen. De telefoon is nodig voor de quiz.

Klik hier om naar het webinar te gaan

Leer jouw leerlingen ook Film spreken!

Swipend en scrollend omringen kinderen en jongeren zich de hele dag met film. Ze beleven, maar missen vaak de juiste handvatten om betekenis te geven aan beelden. Filmhub Oost leert leerlingen over de kracht van film en de duizenden zichtbare en onzichtbare keuzes die achter elk beeldverhaal zitten. We zijn verbinder, wegwijzer en aanjager voor het onderwijs én het culturele veld. Leer film spreken!

Ga gelijk aan de slag

Op zoek naar een filmdocent, filmworkshop of filmvoorstelling?

Op de interactieve kaart laten we zien wat er gebeurt op het gebied van filmeducatie in Gelderland en Overijssel. We bieden een overzicht van alle aanbieders: filmtheaters, filmfestivals, filmdocenten, cultuurcentra, steuninstellingen en meer.

Bekijk de kaart

Volg ons op