Techniekkisten kopen

Bestel hier

Koop via de Filmhub Noord-Holland (een) techniekkist(en) en zit nooit meer verlegen om middelen

De techniekkisten van Filmhub Noord-Holland zijn populair. Onze kisten zijn vrijwel altijd uitgeleend aan scholen. Uiteenlopende filmprojecten zijn hierdoor op scholen georganiseerd en tientallen lerarenteams volgden een training ‘film maken’. De populariteit heeft ook een keerzijde: we moeten regelmatig ‘nee’ zeggen tegen scholen die een kist willen lenen. Wil je de technische middelen altijd bij de hand hebben? Koop dan via Filmhub Noord-Holland een spiksplinternieuwe nieuwe techniekkist (of meer). Techniek, middelen en beschikbaarheid zijn dan nooit meer een drempel.

Waarom via Filmhub Noord-Holland?
Filmhub Noord-Holland helpt scholen bij het aanschaffen van (een) filmtechniekkist(en). Door voor meerdere scholen tegelijkertijd in te kopen kunnen we de kosten voor de kisten zo laag mogelijk houden. Wij hebben geen winstoogmerk en verdienen niets als je de kist via ons koopt. 

Wat zit er in één kist?

  • 5 iPads, inclusief hoes

  • 5 microfoons en kabels

  • 2 lenzen

  • Apple AV adapter

  • HDMI kabel

Alles wordt geleverd in een handige rolkoffer voorzien van hangslot.

De iPads zijn vooraf geïnstalleerd met de volgende apps: iMovie, Garageband, Clips, Keynote, Dictafoon, Photobooth, Stop Motions Studio en Weird Cuts. Met deze apps kun je direct aan de slag met het maken van films.

Kosten
Eén techniekkist kost € 3608 exclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden). Een specificatie van de kosten vind je onderaan deze pagina.

Bestellen>

Bestel een of meerdere kisten via dit formulier. Doe dit voor vrijdag 8 juni 2024. De kisten worden dan in september bij je op school afgeleverd. Om van het schaalvoordeel te profiteren, bestellen we alle de kisten in één keer. Bestellen na 8 juni is dus niet mogelijk.

Koop nu een techniekkist

Bestel hier

Volg ons op