Ben jij een aanbieder van filmeducatie in Noord-Holland? We werken graag met je samen!

Sluit je aan bij onze filmvakdocentenpoule

Steeds meer scholen gaan met film aan de slag. Daarom zoekt Filmhub Noord-Holland naar professionals die workshops, lessen, inleidingen en nagesprekken willen geven. Ben jij een (zelfstandig) filmeducatie professional en wil jij je zichtbaarheid bij scholen/cultuurbemiddelaars vergroten en contacten opdoen? Sluit je dan nu bij ons aan. Alle filmvakdocenten nemen wij mee in een visuele database

Meld je hier aan!

Interactieve kaart

Wij hebben een interactieve kaart gemaakt met een overzicht van aanbieders in Noord-Holland: filmtheaters, filmfestivals cultuurcentra, bibliotheken en meer. Sta jij hier hier nog niet tussen? Laat het ons weten: stuur een e-mail naar maaike@filmnhubnh.nl of kijk op onze contactpagina voor de coördinator bij jou in de buurt.

Bekijk hier de interactieve kaart

Modereren kun je leren - workshop

Met regelmaat organiseren wij de korte training ‘Modereren kun je leren’. In deze training wordt ingegaan op de vier rollen van een moderator: Groepsbegeleider, Gespreksleider, Geleerde, en Gastheer/vrouw. Moderatoren die deze training hebben gevolgd laten weten door de training meer houvast te hebben om samen met leerlingen een zaalgesprek naar nieuwe hoogten te stuwen. De training is ontwikkeld door het Netwerk Filmeducatie en werd uitgevoerd door de Filmhub Noord Holland. Mocht je geïnteresseerd zijn in de training, neem dan contact op met Michiel@filmhubnh.nl

Bijeenkomsten

We organiseren bijeenkomsten en netwerkevenementen waar jij uitgebreid de kans krijgt kennis uit te wisselen met andere culturele aanbieders die zich bezighouden met filmeducatie, of jouw deskundigheid naar een hoger level te tillen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te bijven van al onze bijeenkomsten.

Inspiratiemiddag filmeducatie - aftermovie

Advies of hulp nodig?

Heb je een specifieke vraag? Ben je bezig met een lessenserie maar kom je er niet uit of heb je extra hulp of handen nodig? Mail ons, we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Volg ons op