Deskundigheidsbevordering

Filmhub Zuid-Holland biedt trainingen en workshops aan leraren, aanbieders en bemiddelaars. Dat doen we samen met kernpartner Kunstgebouw en inhoudelijk partners in de regio. De standaard trainingen zijn te boeken via de Kunstgebouw|Academie.

Training: Leer Film Spreken

Tijdens de training 'Leer Film Spreken' leidt Filmhub Zuid-Holland je in 90 minuten door de wereld van filmeducatie. We vertellen je over de belangrijkste onderdelen en geven je lesmiddelen om direct mee aan de slag te kunnen.

Ga naar training

Maak een stop motion film met je klas

Je hebt weinig middelen nodig om een animatie te maken. De techniek stop-motion biedt daar oneindig veel mogelijkheden voor om hier met je klas mee aan de slag te gaan.

Lees verder voor meer informatie

Maatwerk

Ben je op zoek naar een training die dieper ingaat op één van de 5 vaardigheden van de leerlijn filmeducatie? Of wil je een heel specifieke actieve workshop met je team of juist met leerlingen? Filmhub Zuid-Holland gaat altijd eerst met je in gesprek en daarna op zoek naar een partner in Zuid-Holland of de rest van Nederland om je vraag in te vullen. Neem tijdig contact op, dan kunnen we je zo goed mogelijk koppelen aan een partner die je vraag kan invullen.

Neem contact op

Volg ons op