Kinderboekenweek 2024: Lekker eigenwijs!

Leestijd ca. 2 minuten

Zuid-Holland

Filmhub Zuid-Holland

De Kinderboekenweek komt eraan! Van 2 tot en met 13 oktober 2024 besteedt het primair onderwijs extra aandacht aan leesplezier, boeken en verhalen binnen het thema 'Lekker eigenwijs!'. Voor de nodige creatieve invulling biedt Filmhub Zuid-Holland ook dit jaar een pakket met filmsnacks; gratis filmlessen met een korte film en pakkende vragen om het thema in de klas verder uit te kunnen werken.

Voor elke groep in het po (1-2, 3-4, 5-6 en 7-8) stellen wij binnenkort een gratis filmles beschikbaar. Dit lesmateriaal is gemaakt in samenwerking met onze partners Kunstgebouw, Taartrovers, Cinekid, IFFR en IDFA. Elke les past binnen het thema Lekker eigenwijs! en is gekoppeld aan een creatieve opdracht. Zo worden leerlingen op meerdere manieren nieuwsgierig gemaakt én gestimuleerd in hun eigen creativiteit.

Geïnformeerd worden over onze filmsnacks?

De titels en bijbehorende filmlessen voor de Kinderboekenweek 2024 worden binnenkort bekendgemaakt. Wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer deze filmsnacks beschikbaar zijn? Laat het ons weten via de onderstaande knop en wij zullen je per e-mail informeren.

Houd mij op de hoogte
Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op