Gratis didactische training – Filmdocent voor de klas

Op vrijdag 2 juni en vrijdag 9 juni organiseren we in Eindhoven een gratis deskundigheidstraining voor (potentiële) filmdocenten!

Meld je hier direct aan!

Wil je graag voor de klas staan, maar heb je nog weinig ervaring met lesgeven? Zoek je naar een manier om je eigen expertise om te zetten in een filmworkshop? Of wil je je workshop en/of gastlessen naar een hoger niveau tillen? 

In deze gratis training toont docent Judith Boessen hoe je je kennis, ervaring en passie voor film overdraagt op een ander. In twee sessies krijg je de didactische en pedagogische basisvaardigheden onder de knie, leer je hoe je een les of activiteit effectief opzet en hoe je je les afstemt op je doelgroep en hun belevingswereld. En natuurlijk... hoe je dit alles op een leuke en inspirerende manier doet!


Deze training hebben we in het verleden al vaker aangeboden, maar omdat we merken dat veel nieuwe filmdocenten hier behoefte aan hebben organiseren we het nog één keer op deze manier. Hierna zoeken we graag rondom verschillende casussen de verdieping op.

Wanneer: vrijdag 2 & 9 juni van 13:00-16:30. Vanaf 16:30 borrel!
Waar: Eindhoven, locatie volgt na inschrijving

Aanmelden via https://forms.gle/4UgEwAefhmwmQDaX9

Volg ons op