Film-maak-sets huren

Laat middelen geen drempel zijn! Met onze Film-maak-set plus uitgebreide handleidingen (geschreven en gefilmd) wordt filmen met je leerlingen wel heel eenvoudig. Wij lenen de sets gratis uit aan scholen en cultuuraanbieders.

Vraag de set gratis aan

Cineast en theaterdocent Jovan Avramoski over onze Film-maak-set

Laat middelen geen drempel zijn

De sets zijn voor maximaal een maand te leen. Mocht je een set langer willen lenen, bijvoorbeeld voor een groot filmproject, dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden.

Vraag de film-maak-set aan

Wat zit erin?

5 iPads inclusief houder, 5 microfoons, 5 statieven, 5 zoom- en groothoeklenzen, 5 koptelefoons, 5 audio splitters, 1 HDMI kabel, 1 Apple adapter-stuk en een uitgebreide gebruikershandleiding. Optioneel: green screen en lampenset (bestaande uit 3 lampen). Op ons YouTube-kanaal zijn bovendien een heleboel instructievideo's te vinden.

Bekijk deze unboxing video

Instructievideo's

Hoe werk je met een statief? Hoe sluit je de microfoon aan? Hoe werkt de iPad? Op al deze vragen hebben wij het antwoord voor je. Er staan diverse instructievideo's voor je klaar die je stap voor stap meenemen. Kom je er toch niet uit? Geen probleem. Deze feedback is alleen maar handig voor ons. Neem dan even contact met ons op via info@filmhuboost.nl.

Instructievideo's

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit met het formulier? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Roel en hij helpt je verder.

Neem contact met ons op

Huur een gastdocent/filmexpert

We raden scholen zeker aan om een filmexpert of gastdocent in te huren, om zo meer (creatieve) kennis en ervaring de klas in te halen. Benieuwd wie er bij jou in de buurt is? Je kunt hierover contact opnemen met ons of met jouw lokale cultuurbemiddelaar. Ook kun je onze digitale kaart raadplegen; hierop zijn alle filmtheaters, vakdocenten en speciale organisaties voor filmeducatie verzameld. Zij doen onder andere animatieworkshops en projecten om van je eindmusical een eindfilm te maken, maar ook trainingen voor leraren zelf.

Bekijk de digitale kaart
Volg ons op