Filmtechnieksets

Laat middelen geen drempel zijn

Laat middelen geen drempel zijn! Met onze Filmtechnieksets plus uitgebreide handleidingen (geschreven en gefilmd) wordt filmen met je leerlingen heel eenvoudig. Wij lenen de sets gratis uit aan scholen en cultuuraanbieders. Vragen over de technieksets?

Mail ons met je vraag

Wat zit erin?

10 iPads inclusief houder, 10 microfoons, 10 statieven, 10 zoomlenzen en 10 wide angle lenzen, 30 koptelefoons, 10 audio splitters, 1 HDMI kabel, 1 Apple adapterstuk en een uitgebreide gebruikershandleiding. Optioneel: green screen en lampenset (bestaande uit 3 lampen). Op ons YouTube-kanaal zijn bovendien een heleboel instructievideo's te vinden.

Bekijk de instructievideo's

Filmtechniekset aanvragen

De sets zijn voor maximaal een maand te leen. Mocht je een set langer willen lenen, bijvoorbeeld voor een groot filmproject, dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden.

Vraag hier de filmtechniekset aan

Instructievideo's

Hoe werk je met een statief? Hoe sluit je de microfoon aan? Hoe werkt de iPad? Op al deze vragen hebben wij het antwoord voor je. Er staan diverse instructievideo's voor je klaar die je stap voor stap meenemen. Kom je er toch niet uit? Geen probleem. Deze feedback is alleen maar handig voor ons. Neem dan even contact met ons op via info@filmhuboost.nl.

Instructievideo's

Hulp nodig?

We raden scholen zeker aan om een filmexpert of gastdocent in te huren, om zo meer (creatieve) kennis en ervaring de klas in te halen. Benieuwd wie er bij jou in de buurt is? Je kunt hierover contact opnemen met ons of met jouw lokale cultuurbemiddelaar. Ook kun je onze digitale kaart raadplegen; hierop zijn alle filmtheaters, vakdocenten en speciale organisaties voor filmeducatie verzameld. Zij doen onder andere animatieworkshops en projecten om van je eindmusical een eindfilm te maken, maar ook trainingen voor leraren zelf.

Bekijk de digitale kaart

Volg ons op