Dé Kennisdag

Deskundigheidsdag voor alle leden van het Netwerk Filmeducatie
Datum
Locatie Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
Amsterdam
Categorie
Bestemd voor
Netwerkleden

Noteer woensdag 23 maart in je agenda. Dan organiseren we dé Kennisdag voor onze netwerkleden in Eye Filmmuseum.

We gaan er vanuit dat deze kennisdag fysiek in Eye Filmmuseum plaats kan vinden. Het is hét moment om alle netwerkleden te ontmoeten en je kennis te verrijken met inspirerende masterclasses en workshops van bevlogen sprekers.

Voor iedereen is er volop keuze binnen het programma. Er zijn dus workshops en masterclasses voor leraren, lerarenopleiders en andere onderwijsprofessionals, vertoners (educatoren bij filmfestivals en theaters), filmdocenten, filmmakers, producenten, distributeurs, programmeurs, moderators, cultuuraanbieders en lesontwikkelaars.

We beginnen de dag met een keynote van een hele toffe spreker, vervolgers gaat iedereen zijn eigen weg. Begin februari is het programma rond en kies je de drie workhops die jou aanspreken. Denk aan best practices van succesvolle filmleraren, een workshop modereren, filmdidactiek voor po of vo, LessonUp tips & tricks tot een workshop inclusief schrijven en het schrijven van een fondsaanvraag. Ook staat er een excursie naar het Eye collectiecentrum op het programma.

Tijdens dit event blikken we terug op 2021 en kijken we vooruit naar 2022. Ook ontdek je hoe je actief kunt participeren in het netwerk. Het volledige programma van deze netwerkbijeenkomst volgt in begin februari, maar zet WOENSDAG 23 MAART alvast met blokletters in je agenda.

Deel evenement op
Volg ons op