Meetup @ Framed | Voor onderwijs- en filmprofessionals

Reservelijst nog open
Inspiratiebijeenkomst tijdens animatiefestival Framed
Datum
Locatie Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712KN, Groningen
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Filmdocenten Filmmakers Leraren Lesontwikkelaars

De Meetup is voor iedereen die nieuwsgierig is naar filmeducatie: leraren, kunstvakdocenten, lesontwikkelaars, filmprofessionals ...

Op vrijdag 2 juni vindt de Meetup plaats tijdens animatiefilmfestival Framed in Forum Groningen. Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks. Verwacht een middag bomvol inspiratie, informatie, kennismaking met vakgenoten en uitwisseling van kennis en ervaring. Na een diner in NOK sluiten we af met het kijken van de openingsfilm van het animatiefilmfestival.   

De aanmelding is inmiddels gesloten. Wil je op de reservelijst geplaatst worden? Mail Hanneke van den Hoogen: h.vandenhoogen@forum.nl.

Programma 

15.45 uur Inloop  

16.00 uur Onderwijsprogramma 

17.30 uur Napraten op de Industry Day borrel in de Newsroom

18.00 uur Diner met inhoudelijk programma 

20.00 uur Openingsfilm Framed 

22.00 uur Afsluiting 

Onderwijs- en kunstonderwijsprofessionals zijn van harte welkom om vanaf 16.00 uur mee te doen aan het onderwijsprogramma. In een inspirerende snelkookpan ontdek je alle mogelijke manieren om met filmeducatie aan de slag te gaan. En heb je een casus waar je wel wat meedenkkracht bij kunt gebruiken? Tijdens de borrel en bij het diner schuiven ook filmprofessionals aan die met verrassende antwoorden kunnen komen.  

Ben je filmprofessional? Bezoek dan eerst de Framed Industry Day (tickets via https://forum.nl/nl/agenda/framed-industry-day) en haak met de borrel aan bij de Meetup. Tijdens het diner-met-uitzicht ontmoet je onderwijs- en kunstonderwijsprofessionals en ontdek je hoe jullie elkaar aanvullen. Zodat jullie samen kunnen optrekken om leerlingen de kracht en pracht van film te laten ontdekken.   

Meetup Framed 
Vrijdag 2 juni, 16.00 tot 22.00 uur  
Forum Groningen 
Kosten: gratis

Aanmelding gesloten. Mail voor een plek op de reservelijst.

Mail

Over Framed

Framed is het festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. In 2023 vindt Framed plaats op 2, 3 en 4 juni. Framed in Forum Groningen >

Deel evenement op
Volg ons op