LUX Netwerkborrel | Nijmegen

Meld je aan
Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken staat van film- en beeldeducatie om aanbieders en is bedoeld scholen met elkaar te verbinden. Werk jij in het voortgezet onderwijs of bij een filmhuis in Gelderland en Overijssel? Meld je dan vlug aan.
Datum
Locatie LUX Nijmegen
Categorie
Bijeenkomst
Bestemd voor
Leraren Cultuuraanbieders Filmdocenten Lerarenopleiders

Op donderdag 13 april organiseert Filmhub Oost een netwerkborrel voor leraren in het voortgezet onderwijs en filmtheaters in Overijssel en Gelderland. De netwerkborrel vindt plaats van 16.00 tot 19.00 uur en is inclusief borrel en een hapje. Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken staat van film- en beeldeducatie om aanbieders en is bedoeld scholen met elkaar te verbinden. Werk jij in het voortgezet onderwijs of bij een filmhuis in Gelderland en Overijssel? Meld je dan vlug aan.

Op het programma staat o.a. een keynote speaker (daarover later meer), het bekijken van een aantal korte films samen met een moderator en je kunt als docent vragen stellen aan een filmhuis of aan Filmhub Oost. Deze dag staat in het teken van kennismaking, inspireren en verbinding. Wat kun je als school van een filmhuis verwachten en wat kan een filmhuis van een school verwachten?

Meld je aan vóór 23 maart.

Deel evenement op
Volg ons op