Taartrovers Thuis (online): ontdek de kracht van film en verbeelding

Bekijk het aanbod
Onderzoeken, spelen, maken en ontdekken

Taartrovers Thuis is een gratis toegankelijk online programma met kunstzinnige korte films en activiteiten die spelen met de verbeelding.

Jonge kinderen beleven kunst door kijken en luisteren te laten vervloeien met deelnemen en zelf doen. Hierbij gebruiken ze al hun zintuigen. Het is een plek die je altijd en overal kan bereiken als je op zoek bent naar mooie films voor jonge kinderen en deze filmervaring wilt verdiepen met onderzoek en spel.

Overal en voor iedereen

Taartrovers Thuis is er voor kinderen van 3 tot 7 op school, voor (groot)ouders en hun jonge kinderen thuis en onderweg, voor zieke kinderen in hun bed. Kortom: voor iedereen, ook voor alle enthousiaste bezoekers van onze tastbare programma’s die geen genoeg kunnen krijgen van de Taartrovers. Het programma is deels vertaald naar Nederlandse gebarentaal.

Over Taartrovers

Kleine kinderen zijn grote onderzoekers. Ze gebruiken het liefst al hun zintuigen. Daarom bestaan de programma's van Taartrovers uit kunstzinnige filmvoorstellingen en interactieve installaties. Taartrovers schept een imaginaire wereld en voedt de verbeeldingskracht. Kinderen onderzoeken, spelen, maken en ontdekken waarbij ze een vorm geven aan hun gevoelens, beelden en verhalen.

Aanbieder

Taartrovers

Met 'MiniCine' van Taartrovers creëer je een filmhoek in de kleuterklas. Bekijk dit filmpje van Filmhub Midden waarin leraren vertellen over hun ervaring ermee.

Mooie korte films met opdrachten voor kinderen vanaf 3 jaar ontdekken?

Ga naar Taartrovers Thuis
Volg ons op