Op maat filmtrainingen voor docenten van Bekijk 't

Tickets
Leer je leerlingen om zelf film te maken

Jongeren -generatie Z en generatie Alpha- zijn voortdurend bezig met bewegend beeld; van YouTube-filmpjes tot blockbusters, en van Netflix-series tot Instagram stories. Hoe zet je het medium film effectief in in je lessen? En hoe zorg je ervoor dat dit aansluit op de belevingswereld van je leerlingen?

Je ontdekt het met een reeks korte, praktische filmtrainingen voor docenten van Bekijk 't. Je komt bijvoorbeeld te weten hoe je bestaande YouTube-content interactief maakt door er vragen aan toe te voegen. En je gaat monteren en filmen met toegankelijke middelen zoals tablets en mobiele telefoons. Na de training ben je in staat om goede basisvoorwaarden te scheppen voor het maken van filmpjes door jouw leerlingen.

Bekijk 't biedt op maat gemaakte trainingen aan die inspirerend en prikkelend zijn en aansluiten op jouw specifieke leerdoelen en niveau. In de training komt cameragebruik, monteren, geluid en filmgenres aan de orde. Van close up tot over shoulder. Van horror tot drama. Film, vlogs, stop motion animaties en mini-docu’s kunnen een krachtige rol spelen in het onderwijs. Bekijk 't is in een specialist in educatie voor vmbo-leerlingen.

Meer weten over filmtrainingen voor docenten specifiek voor jouw leerlingen? Neem contact op met Bekijk 't en laat weten wat jouw leerdoelen zijn.

Aanbieder

Bekijk't

Bekijk deze video met docenten en leerlingen over hun ervaringen met Bekijk 't

Meer weten over filmtrainingen voor docenten?

Ga naar website Bekijk 't
Volg ons op