Bezoek een film van Movies that Matter in de bioscoop

Aanmelden

Filmvertoningen met verdieping

Met je klas naar de bioscoop? Vanaf september 2021 organiseert Movies that Matter weer bioscoopvertoningen met verdieping.

Movies that Matter brengt mensenrechten onder de aandacht met filmvertoningen, want film kan op een pakkende manier complexe problemen invoelbaar maken en als startpunt dienen voor een dialoog over uiteenlopende maatschappelijke thema's.

Naar het filmtheater

Vanaf september 2021 organiseert Movies that Matter weer live vertoningen met verdieping in bioscopen in het hele land. Movies that Matter werkt samen met een aantal vaste filmtheaters. Heb je een filmtheater bij jou in de buurt in gedachten, maar behoort deze niet tot de vaste samenwerkingen van Movies that Matter? Een medewerker van Movies that Matter Educatie kan contact voor je opnemen met het gewenste filmtheater.

Geschikt voor vo, mbo en praktijkonderwijs

NB Het aanbod van Movies that Matter varieert, met naast de filmselectie voor in bioscopen ook online filmvertoningen voor het VO en mbo die jaarrond zijn te boeken. Voor updates bezoek je de website van Movies that Matter.

Aanbieder

Movies that Matter
Volg ons op